Home » Nieuws en Nieuwsbrieven » Start ateliermiddagen ( obs Jan Ligthart en obs Tasveld)

Start ateliermiddagen ( obs Jan Ligthart en obs Tasveld)

12 okt. 2016 14:29

Maandag 24 oktober a.s. gaan we van start met de gezamenlijke ateliermiddagen.

Maandag 24 oktober a.s. gaan we van start met de gezamenlijke ateliermiddagen.        Alle kleuters ( ongeveer 52) gaan aan de slag op de obs Jan Ligthart. Daar gaan ze in gemengde groepen van ongeveer 18 kleuters aan de slag met dans ,muziek en creatieve werkvormen.

Op maandagmiddag 24 en 31 oktober en 7 en 14 november lopen de  kleuters om 13.15 uur van de Tasveld naar de obs Jan Ligthart en om 15.00 uur weer terug zodat ze om 15.15 uur gewoon op hun eigen school afgehaald kunnen worden.

Deze middagen worden begeleid door de eigen leerkrachten, stagiaires en ouders.

De kinderen van de groepen 3 t/m 8 gaan deels op de obs Jan Ligthart en deels op de Tasveld aan het werk met hun eigen activiteit .

Inmiddels zijn alle kinderen van groep 3 t/m 8 ingedeeld in groepjes van ongeveer 15 kinderen verdeeld over verschillende activiteiten.

Ook deze leerlingen gaan ( wanneer hun gekozen activiteit op de andere school is) onder begeleiding naar hun werkplek en zijn om 15.15 uur weer terug op hun eigen school.

Alle ouders die mee gaan helpen zijn inmiddels op de hoogte gebracht en zijn klaar voor deze inspirerende, gemeenschappelijke ateliermiddagen.

« Vorige Volgende »