Home » Nieuws en Nieuwsbrieven » Informatie met betrekking tot de avondvierdaagse.

Informatie met betrekking tot de avondvierdaagse.

2 jun. 2017 09:14

Op maandag, dinsdag en woensdag respectievelijk 19 , 20 en 21 juni moeten de lopers van de 5 kilometer om 17.30 uur en de lopers van 10 kilometer om 17.15 uur bij de ingang van de obs Jan Ligthart aanwezig zijn!

Op maandag, dinsdag en woensdag respectievelijk 19 , 20 en 21 juni moeten de lopers van de  5 kilometer om 17.30 uur en de lopers van 10  kilometer om 17.15 uur bij de ingang van de obs Jan Ligthart aanwezig zijn!

Van daaruit vertrekken we gezamenlijk naar het startpunt.

Donderdag  22 juni moeten de lopers van de 5 kilometer om 18.30 uur en de lopers van de 10 kilometer om 18.00 uur aanwezig zijn bij de ingang voor de obs Jan Ligthart.

De laatste avond vertrekken we rond 20.00 uur van het Borgshof in Farmsum om het laatste stuk van de route onder muzikale begeleiding af te leggen.

We eindigen tegen 20.30 uur in het Sportpark ‘t Centrum. Daar ontvangt iedereen zijn/haar medaille.

Uw kind krijgt een t- shirt mee van school. We willen graag dat ze deze alle avonden dragen.

De kinderen worden bij de pauzes voorzien van drinken en wat lekkers.

Mocht u de kinderen zelf snoepgoed en/of een gezonde snack willen meegeven dan is dit uiteraard geen probleem, maar dan wel graag een beetje met mate.

Volgende »